AKTUELNO

Prošle godine je ovo mesto doživelo ekspanziju, a ove kako kažu tiristi nema gde peškir da padne.

Iako jedino mesto na teritoriji Bosne i Hercegovine koje se nalazi na moru, Neum do nedavno i nije bio baš naročito poznat srpskim turistima. Retko koji domaći turista je birao da letuje u ovom lepom mestu.

Međutim, trenutno aktuelne mere i činjenica da se u BiH može bez ikakvih ograničenja, dovela je do ludila za letovanjem na ovoj destianciji. A Srbi ne bi bili Srbi kada ne bi preterali, pa se tako ovo letovalište s pravom karakteriše kao jedno od najtraženijih.

Foto: Pixabay.com

Koliko zaista košta letovanje u Neumu?

Bosanski Monte Karlo, kako ga mnogi zovu, je ove godine nešto skuplji nego prošle, ali su cene i dalje veoma prihvatljive.

Kako piše "Buka", za smeštaj za sedam dana treba da izdvojite nešto manje od 400 evra, kugla sladoleda košta oko 120 dinara, ručak možete da nađete za oko 600 dinara, a isto toliko košta i iznajmljivanje ležaljki na plaži.

Foto: Pixabay.com

Kako novinari Avaza navode, u reportaži iz Neuma, za provod u kafićima potrebno vam je skoro ista suma novca kao i u Beogradu. Kafu možete da popijete za 120 dinara, dok su gazirani sokovi oko 250 dinara.

Ugostitetlji kažu, da su očekivali još više gostiju, ali da im je i ovakva poseta dobra.

#Neum