AKTUELNO

Radiolog i specijalista kvantne medicine Vladimir Sinicki objašnjava da je biorezonantni skener najbolja solucija da vidimo kompletno zdravstveno stanje. Kako navodi, snima se kompletan organizam, među kojima su glava, srce, pluća, dojke, želudac, tanko, debelo crevo i ostalo.

Sinicki ističe da se organizam snima u svim fazama, od zdravlja do bolesti. On napominje da se na termovizijskom skeneru snima kompletan organizam i toplota organizma, gde se može videti da li postoje neka zapaljiva oboljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Za zdravlje je najbolje da budemo u balansu i ravnoteži, i to je cilj kvantne medicine - podvlači doktor Sinicki.

Kada je u pitanju insulin, posle preležane korone, Sinicki ističe da se najpre treba proveriti cirkulacija, jer pacijenti umiru zbog moždanog i srčanog udara, napominjući da je upravo pomenuti skener odličan način da se uvide sve promene.

- Korona traži slabe tačke u organizmu - priča Sinicki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako dodaje, i pre korone, način života, koji nije zdrav, često može da dovede do insulinske rezistencije, a da je tokom korone, to postalo sve učestalije.

- Uz pomoć mikrorezonantne terapije sve može da se utvrdi, ali i da pomogne kod više oboljenja odjednom. Mi nakon pregleda vidimo šta je problem, i onda se rešava više stvari. Terapija je bezbedna, nije kontraindikovana, i cilj je da pacijente lečimo bez lekova - kaže Sinicki.

Autor: