AKTUELNO

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović izašla je iz ilegale nakon dužeg perioda, odnosno otkako se njeno ime dovodilo u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom Veljom Nevoljom i Darkom Elezom.

Ona je juče posetila jedan kozmetički salon, a na Instagramu je objavljen snimak njene posete dok je radila obrve.

U tri kratka videa Dijana nije bila naročito rečita, ali njen kozmetičar Adam Adaktar jeste. Očigledno ponosan što je ugostio bivšu državnu sekretarku policije, pohvalio se na društvenim mrežama, potencirajući koliko je ona zapavo lepa žena.

Foto: Instagram.com/dijanahrkalovic

- Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović. Moja društvena obveza je da vam pokažem koliko je ona prelepa, s obzirom da, ako ste gledali naslovne strane, nije baš bilo tako - rekao je Adaktar, smatrajući da je to najveći Hrkalovićkin problem u životu.

Čačanin koji se pre nekoliko godina nastanio u Beogradu potom je otkrio da Dijana ima brojno obezbeđenje.

- Zašto stalno onih 15 ljudi stoji ispred zgrade kad dođeš? Hoćeš jednom doći sama? - pitao ju je, dok je ona odgovorila sa osmehom.

Foto: Instagram.com/dijanahrkalovic

Podsetimo, Hrkalovićeva, koja je bila državna sekretarka MUP, dovodila se u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, osumnjičenom za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

Autor:

#Dijana Hrkalović