AKTUELNO

U okviru programa "Kikindsko kulturno leto 2021" u organizaciji Kulturnog centra Kikinda održan je događaj "Čudesni svet Feng Shui-a – Sandra Drinčić". Prvi put na sceni narodnog pozorišta, u prelepom i glamuroznom ambijentu, uz obilje konkretnih i praktičnih metafiičkih tajni, uživao je svaki posetilac, a bilo je popunjeno 300 mesta.

Zbog velikog interesovanja i najave dolaska prisutnih iz mnogih gradova Srbije, gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač ranije je potvrdio popuštanje mera, kako bi svi koji su pristizali u Kikindu mogli biti u sali.

Foto: Privatna arhiva

Angažovan je ulični svirač, inače atletičar Radničkog iz Niša da svojim glasom ispred pozorišta dočekuje publiku. Umesto sat vremena, predavanje sa pitanjima trajalo je 4 i po sata.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Glavna tajna je otkrivena: Od 2024. godine stiže nam dvadešetogodišnji ciklus koji se zove BUDUĆI PROSPERITET

U ovom dosadašnjem ciklusu (koji će trajati do decembra 2023.) promene koje su bile nagle morale su da se dese kako bi došlo do regeneracije, obnove i osvešćivanja.

Foto: Privatna arhiva

Sada je prisutna doza straha i to od budućeg perioda, ali je nepotrebna jer od 2024. godine stize period ekspanzije, uspona i prosperiteta u svim oblicima.