AKTUELNO

On je dodao da je inaguracija bila spektakularna.

Novinski naslovi poslednjih nekoliko dana nisu baš naklonjeni mandatarki Ani Brnabić.

Većina medija u prvi plan ističe njeno seksualno opredeljenje.

Gost Jutarnjeg programa na TV Pink bio j egradski menadžer Goran Vesić koji je bio gost rubrike "Prelistavanje štampe".

Upravo i danas je na naslovnici jednog dnevnog lista istaknuta zastava LGBT organizacije, i fotografija Ane Brnabić.

Foto: TV Pink

- Ja sam šokiran koliko pojedini mediji diskredituju Anu Brnabić. Skoro svakodnevno možemo videti da se pozivaju na njeno opredeljnje, a ne na njen kvalitet - rekao je Goran Vesić.

Gradski menadžer je istakao da stvari treba gledati na pravi način.

- Ja sam sarađivao sa Anom, poznajem je i mogu vam reći da je to jedna žena koja je posvećena i predana svom poslu. Ona ima snagu i znanje da nastavi da vodi vladu na način na koji ju je vodi Aleksandar Vučić - dodao je on i istakao:

- Ana Brnabić postaje premijer zato što je stručna i može to da iznese i radi. To je jedan jedini razlog, ne postoje drugi.

Vesić je istakao da nije bitno da li je premijer muško ili žensko.

Foto: TV Pink

- Nije bitno da li je muškarac ili žena, bitno je šta je ta osoba spremna da uradi za zemlju i kako radi - iskren je Vesić.

Gradski menadžer je istakao da je inaguracija predsednika Aleksandra Vučića bila spektakularna, i da je pokazala mnogim zemljama da smo na dobrom putu.

- Veoma je važno da Srbija ima dobru međunarodnu poziciju. Poslednje tri godine, od dolaska Aleksandra VUčića Srbija zauzima poziciju u svetu koju ranije nije imala. To se videlo u petak na inaguraciji, tu se videlo koliko svetski predstavnici cene Srbiju i Aleksandra Vučića - zaključio je on.

#Aleksandar Vučić

#Ana Brnabić

#Goran Vesić

#Televizija Pink

'