AKTUELNO

Građani Srbije treba da budu mirni, spokojni i sigurni i da znaju da je njihova država tu da brine o njima, izjavio je ministar.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas prilikom obilaska Policijske uprave u Prijepolju da državno rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem posvećeno radi na jednakom razvoju svih delova Srbije i da policija podjednako i posvećeno brine o sigurnosti svakog građanina naše zemlje i u centralnim delovima i u pograničnim delovima.

- Građani Srbije treba da budu mirni, spokojni i sigurni i da znaju da je njihova država tu da brine o njima, kako u centralnim, tako i u pograničnim delovima naše zemlje - rekao je ministar Vulin nakon posete Policijskoj upravi Prijepolje.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

- Veliki broj investicija u Prijepolju, ulaganje u infrastrukturu, potpuno renovirana policijska uprava i mnoga druga ulaganja, govore u prilog tome koliko je državi, koliko je predsedniku Vučiću važno da građani Prijepolja i drugih pograničnih opština ostanu na svojim ognjištima, da imaju posao, da rade i da bezbrižno gaje porodice na svojoj dedovini - istakao je ministar Vulin.

Ministar je naglasio da su uslovi rada policijskih službenika i usluge koju pružaju građanima u poslednjem periodu značajno unapređene i da će se taj trend nastaviti i u budućnosti.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministar Vulin je od strane pripadnika Policijske uprave u Prijepolju na poklon dobio gusle i ikonu Belog anđela zbog izuzetnog doprinosa i posvećenosti u radu za ovaj grad i ovu policijsku upravu.

#Aleksandar Vulin

#Prijepolje