AKTUELNO

Povremeni pljuskovi koje metereolozi najavljuju tokom noći sigurno će uticati na sigurnu i bezbednu vožnju, te Automoto savez Srbije upozorava na smanjenu vidljivost zbog niske oblačnosti i magle i savetuje opreznu vožnju.

Sutra će od 7 do 15 časova biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju na deonici petlja Beška - petlja Kovilj u smeru Beograd - Novi Sad. Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Do 23. juna od 18 do 6 časova izvodiće se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica na Pančevačkom mostu u oba pravca. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom trakom.

Do 15. juna izvodiće se radovi na redovnom održavanju deonice Bor-Žagubica. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Stepojevac-Lazarevac (Ibarska magistrala), u levoj traci u smeru Beograd-Čačak do 14. juna od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na kolovoznoj konstrukciji, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a vozila ne čekaju ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje samo na prelazu Sremska Rača i to dva sata.