AKTUELNO

Kompanija DIS otvorila je danas 38. market u svom maloprodajnom lancu.

Bela Crkva, 10. jun, 2021. godine – Kompanija DIS otvorila je danas još jedan, 38. po redu market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi 1. oktobra 57a u Beloj Crkvi.

U kompaniji DIS su uvereni da će njihov 13. objekat formata Super DIS u maloprodajnoj mreži, stanovnicima Bele Crkve i okolnih mesta omogućiti bolji doživljaj kupovine svakog dana i da će otvaranje novog marketa pozitivno uticati na privredu ovog kraja.

Foto: Dragan Stevanović

Novootvoreni Super DIS odlikuje se veoma bogatim asortimanom od preko 5.000 odabranih domaćih i stranih artikala, zatim modernim, funkcionalnim i prijatnim ambijentom koji se prostire na 240 m2, dve savremene kase, dobrom organizacijom prostora, kao i odvojenim parkingom za potrošače.

Pored toga, Super DIS u Beloj Crkvi zapošljavaće lokalno stanovništvo koje će svakodnevno raditi na tome da i na krajnjem jugu Banata, DIS pokaže zbog čega nosi ime omiljene domaće trgovine. Kako se navodi iz DIS-a, unapređena ponuda i usluga u potpunosti su prilagođeni savremenim potrebama potrošača koji su već prvog dana mogli da se uvere da ih u Super DIS-u zaista očekuje nešto posebno.  

Foto: Dragan Stefanović

Svaki 50. kupac koji poseti belocrkvanski Super DIS danas (10. juna) dobija gratis kupovinu, dok je za slavljeničku atmosferu zadužen DJ. Takođe, kupcima se poklanjaju i specijalne HVALA čokolade koje su tu da obraduju sve, a najviše naše mališane. Potrošači koji danas izvrše kupovinu uz Našu karticu, karticu programa lojalnosti DIS marketa, biće u prilici da dobiju i specijalne majice, a tri potrošača koja su na dan otvaranja obavila najveću kupovinu biće darivana biciklima.

Foto: Dragan Stevanović

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz sve mere zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.  

Vaš DIS!