AKTUELNO

Emilija R. (14), učenica sedmog razreda osnovne škole u Čačku, nestala je u suboru ujutru i od tada joj se gubi svaki trag.

Kako kaže njena starija sestra Jovana, Emiliju su poslednji put videli u petak uveče. Već u subotu kada su se probudili, nje nije bilo u kući u Konjevićima gde žive.

- Nestanak je prijavljen policiji istog dana, obaveštena je i škola, prijatelji. Svi tragamo za Emilijom i želimo da nam se vrati kući što pre – rekla je Jovana.

Ona kaže da su razgovarali sa njenim drugarima iz škole i komšiluka, ali da niko od njih nema ideju gde bi Emilija mogla otići.

- Takođe, Emilija u poslednje vreme nije upoznala ni neke nove prijatelje, što bi nas navelo na sumnju da bi išla od kuće. Svaka dojava o njenom kretanju nam je dobrodošla - priča Jovana čija porodica zajedno sa policijom traga nestalom za devojčicom.

Foto: Facebook.com/Dnevna doza prosečnog Čačanina

- Nama se javio jedan čovek koji tvrdi da je Emiliju video u blizini jednog čačanskog restorana. Kaže da je ušla u mesaru pored i tražila čašu vode da popije. Nama je to odmah dojavljeno, otišli smo na tu lokaciju, policija je takođe obavila razgovor, ali od Emilije ni traga - priča uznemireno njena sestra.

- Molimo sve koji je prepoznaju sa slike da jave najbližoj stanici policije ili na telefon koji smo objavili. Na sebi je imala roze majicu, kariranu košulju, farmerke, jaknu i zelene starke. Odnela je i teget ranac - kaže sestra.

Ona dodaje da je Emilija, najverovatnije u petak tokom noći obrisala ili zatvorila sve svoje naloge na društvenim mrežama, kao da je htela da se i tu sakrije.

#nestala

#Čačak