AKTUELNO

Baja (19) i devojčica T. D. (16) pojavili su se danas u policiji u Bogatiću nakon 8 dana potrage za njima. se saznaje došli su sami i u toku je razgovor sa inspektorima.

Oni nisu još otkrili gde su se skrivali.

Podsećamo, policija je danima intenzivno tražila Baju i T. D. na više lokacija, sumnjalo se da se kriju kod porodice, ali strahovalo se i da je tinejdžerka oteta.

T. D. (16) je nestala 11. maja u Bogatiću kod Šapca i od tada porodica sa njom nije imala kontakt, sve dok se devočica u jednom trenutku nije oglasila, ali nije ni otkrila gde se nalazila.

Njeni roditelji posumnjali su da je ona sa Bajom M, ali nisu bili sigurni d ali je svojevoljno otišla ili je oteta.

Tako je potraga istovremeno krenila i za mladićem.

- Njih dvoje se nisu zabavljali, nije nam poznato ni da se videla sa njim. Mi živimo u Nemačkoj i došli smo kući za praznike i ona je povremeno izlazila sa društvom i nije se kasno vraćala kući. Tomanija je dobro, poslušno dete, tiha je, povučena, u Nemačkoj ide redovno u školu i dobar je đak. Nismo nikada imali problema sa njom ni sa ostalo troje dece - pričala je majka devojčice Marina.

Srećom, devojčica se sinoć oglasila, ali drama porodice do danas nije bila okončana...

- Nije tačno da sam oteta, dobrovoljno sam pobegla od kuće. Ja sam se zaljubila u njega, volim ga i hoću da budem sa njim, a drugačije nisam mogla osim da pobegnem. Oni bi mi sigurno branili kao i ranije što su mi branili da imam dečka i da se zabavljam - rekla je kasno sinoć devojčica za beogradske medije.

Na sreću oni su odlučili da se, ipak, prijave policiji.

#Policija

#devojčica