AKTUELNO

Ne postoji fakultet koji je lak, ali za Elektrotehnički se mora proznati da spada u jedne od najtežih u našoj zemlji. To je očigledno znao jedan otac, pa je tako sumnjao da će njegov sin po imenu Ilija imati strpljenja, upornosti i snage da istraje do kraja i završi ovaj fakultet. Neobični događaj desio se pre gotovo pet godina, a o njemu se i danas priča.

Kako je Ilija na prvoj godini "zapeo" na fakultetu, otac je posumnjao da če ikada diplomirati, pa mu je obećao da će ako se to desi dati oglas u novinama u kom će mu se izviniti. I zaista, Ilija je zasukao rukave i zagrejao stolicu, pa je i diplomirao na ETF-u. Obradovan zbog uspeha sina, ali i postiđen jer je sumnjao u njega, otac je ispunio obećanje i dao oglas u novinama.

Izvinjavam se svom sinu Đurić Iliji što nisam verovao da će da diplomira na ETF-u. Otac - pisalo je u oglasu koji je igrom slučaja ponovo objavljen na Tviteru i nasmejao sve korisnike ove društvene mreže.

Komentari su eksplodirali, javljali su se brojni roditelji koji su rekli da će uzeti "mustru" za oglas, pa isto objaviti kada njihovo dete diplomira. A javljala su se i deca, koja su rekla da i od svojih roditelja očekuju ovakav gest.

O Iliji i njegovom ocu se pre pet godina već pisalo u medijima, a sada se javio i jedan korisnik ove društvene mreže koji je rekao da lično poznaje dotičnu porodicu i da su "ozbiljni carevi".

"Mogu da se pohvalim da poznajem porodicu. Ozbiljni carevi svi odreda", napisao je.