AKTUELNO

Pored centralnog vakcinalnog punkta koji smo organizovali u Staroj hali SRC "Kolubara" i sedam izdvojenih punktova koje smo otvorili u seoskim ambulantama stanovnicima naše opštine, a naročito zaposlenima u RB Kolubara na raspolaganju je još jedan mobilni punkt za vakcinaciju.

Autobus za vakcinaciju koji je obezbedjen u saradnji sa Gradim Beogradom, Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i Institutom za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut" danas je u periodu od 8 do 16 časova parkiran ispred zgrade Komercijale u Vreocima i omogućava svima koji se pojave da se bez zakazivanja vakcinišu. 

Foto: foto:GoLaz

Autobus za vakcinaciju obišao je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i ovom prilikom istakao da je vakcinacija od izuzetnog značaja kako za zdravlje nacije tako i za ekonomski prosperitet društva.

"Zahvaljujući predsedniku Republike Akeksandru Vučiću gradjani Srbije su jedni od retkih u svetu koji mogu da biraju jednu od četiri vakcine različitog proizvodjača i da da iste prime bez zakazivanja" rekao je Bojan Stević.

Foto: foto:GoLaz