AKTUELNO

Ogromne gužve bile su jutros u tržnom centru Ušće gde su građani došli da se vakcinišu protiv korone na tek otvorenom punktu za masovnu vakcinaciju, ali i da bi dobili vaučer u iznosu od 3.000 dinara što je bila nagrada za prvih 100 koji su došli na punkt.

Iako je otvaranje bilo zakazano za 9 časova, brojni građani su sat vremena ranije počeli da formiraju red ispred tržnog centra, a dugački redovi potom su se formirali i u hodnicima i na pokretnim stepenicama ispred vakcinalnog punkta.

Pažnju javnosti, međutim, privukao je jedan sredovečni bračni par, koji se tokom penjanja pokretnim stepenicama nakratko razdvojio u gužvi.

Kad je video da mu je supruga ostala na početku stepenica, zarobljena u masi ljudi, stariji gospodin se vratio po nju, probijajući se kroz gužvu, a čini se da je odahnuo tek kad je ženu jako uhvatio za ruku.

Kad se snimak pojavio na društvenim mrežama, ljudi su isprva mislili da se radi o sukobu, da je umalo došlo i do tuče, međutim, tako nešto se na snimku ne vidi.

Kad su shvatili da se radi o sredovečnom paru, nakratko razdvojenom, mnogi su sa oduševljenjem komentarisali kako bi voleli da imaju nekoga ko ih toliko voli i pazi na njih, kad ostare, baš poput deke sa snimka.

- Ljubav u doba vakcinacije - glasio je komentar koji je pokupio najviše lajkova ispod objave.