AKTUELNO

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni.

U Vojvodini će biti mestimično sa kišom, a u ostalim krajevima nestabilno, sa pljuskovima i lokalnom pojavom grmljavine, a na istoku Srbije biće oblačno i hladno sa sipećom kišom, saopštio je RHMZ.

Uveče i tokom noći razvedravanje. Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području jak, a na jugu Banata i Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura biće od 6 do 10, najviša dnevna od 15 do 20, na istoku Srbije oko 11 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i malo toplije, povremeno sa kišom, u pojedinim delovima grada moguća je i pojava kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom. Uveče i tokom noći razvedravanje.

Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 16 stepeni. Prema izgledima za narednih sedam dana, od četvrtka do nedelje promenljivo oblačno i osetno toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. U košavskom području u četvrtak jak jugoistocni vetar.

Dnevna temperatura u četvrtak i petak iznad, a u subotu i nedelju i znatno iznad proseka za ovaj period godine. Od ponedeljka svežije, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

#Prognoza

#Vremenska prognoza