AKTUELNO

Zvaničnici Pentagona potvrdili su da je slike snimilo osoblje američke mornarice, a neidentifikovani objekti viđani su i na Balkanu.

Pentagon je nedavno potvrdio autentičnost celog niza fotografija i video zapisa neidentifikovanih letećih objekata koje je snimila američka mornarica, a koji su procurili u javnost.

Prema saopštenju Pentagona, američka mornarica snimila je objekte u vidu trougla koji trepću i kreću se kroz oblake, a postoje i fotografije na kojima su prikazani objekti u obliku kugle, žira i metalnog balona.

Goran Marjanović, inženjer, istraživač i stručnjak za lik i delo Nikole Tesle, tvrdi za Pink da vanzemaljci postoje, te da postoji mnogo zapisa koji to i potvrđuju.

- Ove snimke objavila je ozbiljna institucijama i na njima se jasno vide oblici koje naša aerodinamika ne poznaje. I po svim zakonima i naučnim postulatima, ovako nešto ne bi smelo da postoji. Prvo, vidite da te letelice nemaju nikakve propelere, motore, krila, a ipak lebe u vazduhu i iz mesta postižu brzine koje mi ne možemo ni sanjati, a kamoli tehnički napraviti – kaže Marjanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je, ističe, dokaz da postoje fenomeni čija je tehnologija daleko ispred naše. Iako mnogi ne veruju da vanzemaljci postoje, upravo potvrda američke vojske govori da nismo sami u svemiru.

- Postoje druge civilizacije i drugi svetovi, sa mnogo naprednijim tehnologijama i to je zaista realnost. Ovo nisu priče nepoznatih ličnosti čija je kompetencija pod znakom pitanja, već ozbiljnih institucija – kaže Marjanović.

Marjanović dodaje da ovi objekti koriste energetske uređaje za napajanje koji im omogućuju da lebde u vazduhu, bešumno. Interesantno je, dodaje, da su objekti hladni i da se to zna na osnovu izjave jednog od pilota:

Pilot je pokušao da objekat uplaši raketama, a one imaju navođenje prema toploti. Međutim, raketa nije mogla da vidi i prepozna objekat, a samim tim je jasno da je hladan. Kako nešto što proizvodi energiju može da bude hladno, znaju oni koji se bave delom Nikole Tesle, a koji je rekao da energiju proizvodi hlađenjem etra.

Dodaje da smo strahovito inferiorni u odnosu na tehnologiju koju imaju vanzemaljci, a upravo tako se, ocenjuje, ova tema skriva od javnosti, jer se po njoj vidi koliko smo zaostali.

Dragan Vujičić, novinar “Večernjih novosti” i autor knjige “NLO nad Balkanom”, objašnjava da su snimci nastali 2019. i 2020. godine, a da objekti koji se na njima vide izleću iz okeana. Kaže i da Pentagon ima na stotine ovakvih snimaka koji nisu objavljeni, a moraće biti.

Američke vlasti, kaže, kriju ove snimke pod opravdanjem da na taj način štite svoju nacionalnu bezbednost. Vujičić je izneo i neke interesantne, zabeležene fenomene:

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle Drugog svetskog rata u okeanima su se događale vrlo čudne stvari. Dnevno se, inače, u svetu prijavi osam fenomena viđenja NLO-a, a od 2017. do pre sedam-osam dana zabeleženo je 2.800 ovakvih fenomena – kaže Vujičić za Pink.

Kada je reč o Balkanu, novinar kaže da NLO “dežura” nad Bokom kotorskom i na tom mestu su se piloti često susretali sa neidentifikovanim objektima.

Više o ovoj temi pogledajte u nastavku:

#NLO

#Vanzemaljci