AKTUELNO

Zoran S. (31), koji je vozio kamionet u kome je poginula organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina Mihajlović (47), a koji je i sam teško povređen, profesor je u srednjoj školi, a kao vozač je radio honorarno da prehrani suprugu i četvoro dece.

Podsetimo, Zoran S. bio je za volanom kamioneta i pokušavao je da se uključi na Ibarsku magistralu u selu Lađevci kod Kraljeva kada ih je prošlog petka udario kamion. Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi izvukli Zorana i Jasminu. Oboje su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gde je Jasmina preminula, a Zoran je operisan i oporavlja se.

Foto: Facebook.com

Primljen na određeno

- Zoran je iz okoline Koceljeve i živi sa roditeljima, suprugom i četvoro dece. On je studirao Mašinski fakultet, a tokom studija se i oženio i dobio decu. Pošto je pohađao srednju školu u Koceljevi, a njima je falilo nastavnog kadra, primljen je na određeno vreme i predavao je u ovoj obrazovnoj ustanovi - pričaju meštani Koceljeve:

- Dok je radio u školi, honorarno je radio i kao vozač emisije "Kuće od srca", ali je valjda skoro, nema ni mesec dana, odlučio da napusti posao u školi i potpuno se posveti emisiji. Zoran je inače svaki raspust i vikend koristio da pomaže u emisiji, kako bi zaradio dodatni novac za suprugu i četvoro male dece.

Kako kaže komšija, on je bio jedan od omiljenih profesora. - Đaci i kolege su ga obožavali zato što je bio posvećen i predan, uvek nasmejan i ljubazan - ističe sagovornik.

- Pojedini članovi njegove porodice imaju jednu vrstu hendikepa. Toliko je dobar i pošten čovek, srce nam se slama što mu se dogodila ova nesreća - pričaju meštani.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Pod nadzorom lekara

- Kada smo čuli, nismo mogli da verujemo! Zar je sudbina tako okrutna prema njemu?! On je divna mlada osoba, posvećena porodici, odgovoran i zbog toga se nadamo da će se što pre oporaviti, prebroditi ovu krizu i vratiti se svojoj porodici, jer je on njihov stub.

Zoran S. je u nesreći zadobio povrede glave, sinusa i frakture rebara. Posle udesa mu je u bolnici u Kraljevu operisana slezina. - Zdravstveno stanje vozača kamioneta je stabilno, ali se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi i pod stalnim je nadzorom lekara - rečeno je juče medijima u kraljevačkoj bolnici.