AKTUELNO

Predsednik Skupštine Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, sa medicinsko-političkom delegacijom u kojoj je 130 ljudi, otišao je u letovalište Hurgada. Među njima je najviše zdravstvnih radnika koji su na prvoj liniji fronta, kada je reč o borbi s koronavirusom. Plama se jutros uživo uključio u program TV Pink i istakao kako će već u junu voditi čak 1.000 lekara u Grčku.

Marković ističe kako su lekari zaslužili da putuju i da se odmore, s obzirom na to da su više od godinu dana na prvoj liniji fronta.

Foto: TV Pink Printscreen

130 ljudi sam doveo, od toga 100 lekara iz 15 bolnica. Mi smo ovde već treći dan. Zašto lekare? Zato što lekari imaju najveće zasluge da negde putuju, mnogo života su spasili, radili su u kovid amublantama... Dogovorili smo se da početkom juna u Grčku vodim 1.000 lekara - kaže Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliku pažnju izazvao je i snimak iz aviona na kom se vidi kako pevač Radiša Trajković Đani zabavlja putnike do Hurgade, Palma kaže da ovaj pevač ne peva za honorar, kao i da je s njima bilo još nekoliko umetnika.

Sada ću prvi put za vas to da kažem... Đani ne peva za honorar. Tu je s nama i jedna mlada nada estrade, ali i jedna operska diva - istakao je Marković.