AKTUELNO

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Sanja Škodrić je, govoreći o tenderu za nabavku vitamina namenjenih penzionerima, istakla da su prošle sve kompanije koje su se prijavile. Vrednost je, kako je istakla, oko milijardu dinara.

- Reč je o građanima koji su najugroženiji, a bili su najdisciplinovaniji na početku pandemije i zaslužili su da na taj način dodatno zaštitimo njihovo zdravlje. Što se tiče samog tendera volela bih da neko pokaže kako bi to drugačije uradio - navela je Škodrić gostujući u autorskoj emisiji Srđana Predojevića na TV Vesti.

Ona je objasnila da je nosilac posla Gudvil, koji organizuje posao da bi se što brže ralizovalo, a na tenderu su prošle sve kompanije koje su se prijavile.

Cena je nabavna i nema nikakve zarade. Pričam o ceni proizvođača. Na ovom tenderu je bila cena proizvodnje. Volela bih da mi neko objasni koji je interes tih kompanija, osim što su se pokazale kao društveno odgovorne. Oni imaju rezervisan posao nekoliko meseci unapred - navela je Škodrić.

Distribucija, kako je istakla, reće u roku.

Foto: TV Vesti Printscreen

Škodrić naglasila da su vitamini važni u borbi protiv svake virusne infekcije i podsetila da prema protokolima za lečenje kovida, pacijenti dobijaju i vitamine.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite nas i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Tender

#Vitamini

#penzioneri