AKTUELNO

Gradska opština Zvezdara i Udruženje „Mladi vazduhoplovci“ potpisali su Sporazum o saradnji.

Tim povodom, predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić rekao je da Opština Zvezdara uvek pruža podršku mladim profesionalcima kakvi su upravo mladi u Udruženju koje je okupio Bojan Dimitrijević.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Zahvaljujući se na podršci, Bojan, inače Zvezdarac, istakao je da se ovo Udruženje već duže vreme bori da formira visoku strukovnu školu. Da su korak bliže tom cilju, govori i činjenica da bi spajanjem Vazduhoplovne akademije i SMATSA pilotske akademije Vršac uz osnivanje Visoke škole strukovnih studija uskoro mogao nići regionalni vazduholovni centar za obuku vazduhoplovnog osoblja, istraživački centar, kao i kampus za smeštaj onih koji će se školovati za poslove komercijalnih pilota, kontrolora letenja i inženjera. Time bi Srbija postala regionalni lider u ovoj oblasti u ovom delu Evrope.

Foto: Foto/GO Zvezdara

Ceo Bojanov tim se bori da svi mladi imaju jednake šanse, da dobiju priliku da se školuju i ostanu u svojoj zemlji, da svaki mlad čovek bez obzira na finansijsku situaciju ima mogućnost da se školuje i trude se da u Srbiji grade svoju budućnost za koju se trude da postane lider regiona u sektoru vazduhoplovstva.

#Mladi vazduhoplovci

#Zvezdara