AKTUELNO

Pojedinci su pokušali da obesmisle humani gest.

Damir Handanović, direktor CEBEFA-a poručio je na Tviteru da se nada da kompanija Limundo ima rešenje za one koji lažno licitiraju na aukciji za kapitensku traku Kristijana Ronalda.

- Nadam se da @Limundo ima neko resenje za “ljude” koju licitiraju kapitensku traku od CR7 sa nekim abnormalnim sumama ugrožavajuci licitaciju, samim tim i pomoć za malog Gavrila koja mu je preko potrebna da bi prodisao. Hvala. - napšisao je Handanović na Tviteru.

Podsetimo, velika sramota viđena je nakon divne akcije za pomoć bebi Gavrilu Đurđeviću, jer je na aukciji za kapitensku traku Kristijana Ronalda, koju je u naletu besa bacio na travu "Marakane", došlo do neozbiljnih ponuda pojedinaca koji su pomislili da je u pitanju igra, pa je cifra došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara.

Tim povodom, bezbednosni tim Limunda zaustavio je aukciju i obrisao stotine lažnih ponuda, a sada je uveden i dodatni korak da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za ovaj predmet.

Iz Limunda su naveli da postoji mogućnost i da onaj ko pobedi na aukciji, a odbije da plati, može i krivično da odgovara.

#Damir Handanović