AKTUELNO

Psiholog Aleksandra Janković odgovarajući na pitanje - zbog čega je tokom pandemije najvažnije da li ćemo ići na more, rekla kako se ovo pitanje ponavlja iz godinu u godinu.

Janković kaže i da smo mentalno navikli na razne krizne situacije, ali da se ova sada sa koronavirusom razlikuje iz razloga što je reč o nevidiljivom neprijatelju koji je prisutan u celom svetu.

Foto: TV Vesti

Naravno, to je pitanje koje se iz godine u godinu ponavlja, ali sada postoji imperativ. Mi smo istrenirani, nažalost. Prošli smo sve i svašta, tako da smo istrenirani na neki način na frustraciju. Bojim se da smo ovog puta, pošto je neprijatelj nevidljiv, zapali u jedno stanje koje je čudno - rekla je Janković i dodala:

Foto: TV Vesti

Očekivali smo u prvih godinu dana da se to reši... Kada je to prešlo i naročito kada smo ušli u 2021. godinu, tu je kod mnogih nastupila jedna vrsta depresivnosti i ljudi su počeli da se povlače u kuće. Znam po sebi, ali i po klijentima, prvih meseci to je bilo i zabavno, otkrijete gomilu stvari - kaže Janković za autorsku emisiju Srđana Predojevića na TV Vesti.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.