AKTUELNO

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 129 puta, od toga 21 na javnom mestu.

Tokom prethone noći četvorica muškaraca povređena su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 00.08 časova na autoputu kod Geneksa, u smeru ka aerodromu, povređena su dva mladića, starosti od 23 i 24 godine, i prebačena u Urgentni centar.

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

Dva muškarca, starosti od oko 33 godine, teško su povređena kada se u 01.02 časova prevrnuo automobil u Bulevaru Mihajla Pupina, kod broja 201. Odvezeni su na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Na mesto nesreće uputile su se dve lekarske ekipe, a prema rečima Macure, jedan od dvojice povređenih je vitalno ugrožen.

Posle ponoći, u Poenkarijevoj ulici pastorak je ubio očuha tokom tuče u porodičnom stanu. Lekari Hitne pomoći su po dolasku na mesto događaja mogli samo da konstatuju smrt.

Pročitajte još: UDARNA VEST: PORODIČNA TRAGEDIJA U BEOGRADU! Pastorak tukao do smrti očuha (FOTO)

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima, a potom i astmatičari, hipertoničari i osobe obolele od malignih bolesti.

U Beogradu je juče zabeleženo devet saobraćajnih nesreća i dosta kolapsa, a Hitna pomoć je intervenisala 175 puta, od kojih 65 na javnom mestu, navela je Macura.

#Beograd

#Nada Macura

#Noć

#Povređeni

#Saobraćajna nesreća

'