AKTUELNO

Kompanija Meridian, poznata po priređivanju igara na sreću, uvek ostavi bez daha svojom nesebičnom društvenom odgovornošću

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja. 

Kao i prethodnih godina, nastavlja da dominira na tržištu igara na sreću i time postavlja standarde u ovoj branši. 

Pored profesionalnih, svojim mnogobrojnim projektima kompanija je pokazala da postavlja standarde i na polju društvene odgovornosti. 

Budući da je za nama veoma teška godina, kada je dominantna tema bila pandemija korona virusa, Meridian je u najtežim trenucima pokazao da će uvek biti uz one kojima je pomoć najpotrebnija. 

Na mladima svet ostaje, zato treba ulagati u njih

Zahvaljujući svojoj inovativnosti i zalaganju za zapošljavanje mladih, Meridian je bila jedna od retkih kompanija koja je obezbedila nova radna mesta za naše mlade stručnjake iz različitih oblasti. U prvoj polovini prethodne godine, kada se čitava planeta grčevito borila protiv pandemije novog virusa, 

Meridian je povećao broj novozaposlenih u Srbiji za čak 30% u odnosu na posmatrani period 2019. godine. 

Naši najbolji studenti i mladi stručnjaci iz oblasti veštačke inteligencije, dizajna video igara, digitalnog marketinga i sličnih oblasti - dobili su priliku da razvijaju i usavršavajusvoje znanje kroz angažmane koji su im omogućili i lični i profesionalninapredak. 

Pored zapošljavanja mladih, Meridian je obezbedio i vrhunske stipendije za naše najbolje studente. Tokom 2020. godine, pokrenut je ambicizoni projekat stipendiranja i prakse za studente završnih godina akademskih studija. 

Pored toga, Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije. Ulaganjem u mlade, ulaže se u budućnost. 

Meridian kao softverski inovator svetskog kalibra

Meridian je uspeo da zadovolji svojim softverkim rešenjima i inovacijama čak i najzahtevnija svetska tržišta na polju igara na sreću. Time je kompanija još jednom pokazala da važi za softverskog inovatora svetskog kalibra! 

Regionalni i nacionalni lider u pripređivanju igara na sreću može da se pohvali vrhunskim poslovnim modelom koji se uspešno primenjuje na čak tri kontinenta i tržištima više od 30 zemalja sveta, uključujući i Srbiju. 

Poštujući najviše evropske standarde u poslovanju, Meridian i ove godine ambiciozno nastavlja da pokreće nove projekte društvene odgovornosti. 

Uvek uz svoju zajednicu i uvek za bolje sutra - kompanija Meridian!

#IT

#drustvena odgovornost

#kompanija meridian

#meridian posao

#meridian stipendije

#meridian zaposlenje

#meridianbet

#softveri

#stipendije za studente

#tehnologije