AKTUELNO

Ne možete da ne budete ponosti, kada prošetate ovuda i vidite kakve su veličine bile naše bake, majke i koleginice, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vučević je rekao da Novosađani imaju priliku da od danas pa u narednih mesec dana pogledaju izložbu, koja se nalazi u Muzeju na Petrovaradinskoj tvrđavi koja je posvećena znamenitim ženama Novog Sada, da se podsete kakve su heroine živele i dale život za taj grad.

- Ne možete da ne budete ponosti, kada prošetate ovuda i vidite kakve su veličine bile naše bake, majke i koleginice. OStavile su neizbrisiv trag koji je utkan u grad Novi Sad - rekao je Vučević.

Vučević je čestitao svim građankama Srbije 8. mart.

Vučević je, komentarišući korona žurke, rekao da se one pojavljuju vikendom, ali i dodao da je reagovano i da je milicija izašla na teren i da je protiv organizatora podignuta prekršajna prijava,

- Bilo je kršenja, ali na poziv komšija, izašli smo i reagovali. Ne možemo da pokrijemo baš sve vikendice, ali se trudimo da radimo maksimalno odogovorno - rekao je Vučević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, situacija je i dalje nepovoljna, ali je, dodaje zaustavljen rast koji je bio preteći.

- Ako bi mere dale dobar rezultat, od vikenda za nama, očekujem da brojevi padaju. Takođe, očekujemo da raste broj vakcinisanih ljudi - rekao je Vučević.

Vučević je istakao da je fantastična vest što je otvorena fabrika Continetal u Novom Sadu.

- Trebalo je dočekati ovako velike i kapitalne fabrike koje donose visoku tehnologiju, ali i veće plate - rekao je Vučević.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Miloš Vučevič