AKTUELNO

Biljana Čekić maestralno je iznela ulogu Dare u ostvarenju ''Dara iz Jasenovca'' i osvojila je publiku glavnom ulogom u ovom filmu koji je potresao čitav region i šire.

Ovu devojčicu koja živi u selu Sreflije, deset kilometara od Kozarske Dubice, odgaja zajedno s bratom i starijom sestrom samohrani otac Radovan Čekić. Biljana ide u osmi razred, a podrška Radovanu su Biljanini baka i deka.

- Sam se brinem o deci. To je istina. Borim se koliko mogu, ali ima boga koji sve vidi - kaže Radovan.

Foto: TV Pink Printscreen

On objašnjava da je porodicu pre šest godina napustila majka.

- Teško se živi. Radim i dan i noć u drvnoj industriji kako bih uspeo da troje dece iškolujem i da izvedem na pravi put. Samo molim boga da me posluži zdravlje - iskren je otac nove filmske zvezde, koja je svojom glumom osvojila publiku.

Podsetimo, Biljana je za glavnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" izabrana na kastingu među 2.000 dece, a producenti tada nisu ni slutili da se iz njene porodice devet članova nije vratilo živo iz zloglasnog logora. Radovan se ranije prisetio potresnih priča iz svoje porodice.

Biljana je, podsetimo, za glavnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" izabrana na kastingu među 2.000 dece, a producenti tada nisu ni slutili da se iz njene porodice devet članova nije vratilo živo iz zloglasnog logora. Radovan se ranije prisetio potresnih priča iz svoje porodice.

- Ona je imala sreće da se spase. Preživela je Kozaru, a posle je majka uspela da je pronađe u nekom od zbegova.

#Biljana Čekić