AKTUELNO

Glavna glumica iz filma ’’Dara iz Jasenovca’’ Biljana Čekić (13) rekla je da je nakon premijere filma na malim ekranima svi zovu, čestitaju, da joj pristiže na hiljadu poruka sa pohvalama..

- Trudim se da svima odgovorim i svima sam zahvalna na lepim komentarima i čestitkama – rekla je Biljana za Pink.

Kako kaže, u kraju gde živi, ne postoji škola glume.

- Imam stariju sestru i mlađeg brata, vozimo bicikl, igramo monopol, u našem selu nema dece, pa čitamo knjige i učimo – ispričala je Biljana kako provodi svoj dan u svom selu.

Kaže da u školi voli da vidi drugare, a da bi volela da bude glumica kad poraste.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispričala je i kako je raditi sa trojkama kloje su igrale njenog brata Buda i dodala da je rad sa njima bio težak, ali da su imali pomoć i da je tu bila njihova mama koja je takođe pomagala.

- Pošto su trojke nije bio jedan isti, ali Luka koji je ’’glavni’’ i najviše je bio u filmu i najviše je hteo da sarađaje i stvarno su predivni – ističe Biljana.

Ova vesela devojčica kaže da je plakala na snimanju scena, pogotovo na kraju kada treba da da mlađeg brata, u sceni u vozu i kao i tokom još nekih scena.

Foto: Printscreen YouTube/MegaComFilm

- Svi moji najbliži moji su oduševljeni, svi čestitaju, ponosni su i srećni – rekla je Biljana, a dodaje da je dobila jednu peticu kao nagradu u školi.

#Biljana Čekić

#Dara iz Jasenovca