AKTUELNO

Gradska opština Zvezdara, u saradnji sa JKP ''Gradske pijace'', organizovala je akciju dodele paketa voća, sokova i vode Domu zdravlja Zvezdara kako bi izrazili podršku medicinskim radnicima koji već 11 meseci ulažu nadljudske napore u borbi protiv virusa.

Tim povodom, predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić i izvršni direktor JKP ''Gradske pijace'' Predrag Jeremić, sa saradnicima, posetili su Dom zdravlja Zvezdara i medicinskim radnicima koji su angažovani na vakcinaciji protiv Kovida 19 uručili jabuke, kruške, banane, sokove i vodu kako bi se na jedan simboličan način zahvalili na njihovom požrtvovanom radu.

Foto: GO Zvezara

-Ova akcija je mali znak pažnje i zahvalnost medicinskim radnicima za predan i posvećen herojski rad - rekao je predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić uručujući pakete pomoći direktorki Doma zdravlja Dragani Trifunović Balanović.

On je istakao da je ovo nastavak uspešne saradnje, jer je Opština svoje resurse stavila na raspolaganje kako bi se vakcinacija što uspešnije odvijala, pre svega Kol centar koji služi za informisanje sugrađana o vakcinaciji, ali i svoja vozila kojima se na vakcinaciju prevoze teže pokretni Zvezdarci.

Foto: GO Zvezara

Akciji dodele paketa pomoći zdravstvenim radnicima prisustvovali su i zamenik predsednika GO Zvezdara Dragana Đurić, članovi opštinskog Veća Gordana Mišev i Dušan Ignjatović i pomoćnik predsednika GO Zvezdara primarijus Slavoljub Nikolić.

#Zvezdara

#go