AKTUELNO

Delegacija Košarkaškog kluba Lokomotiva Kubanj iz Krasnodara u poseti je glavnom gradu Srbije povodom utakmice sa beogradskim Košarkaškim klubom Partizan u trećem kolu top 16 faze Evrokupa.

Na poziv njihovog igrača i našeg odbornika, Gročanina Ivana Paunića, Grocku je danas posetio predsednik i vlasnik Lokomotive, Andrej Vedišev koga je ugostio predsednik opštine, Dragan Pantelić.

Foto: Gradska opština Grocka

Foto: Gradska opština Grocka

Predsednik je gosta pozdravio na ruskom jeziku a govorilo se o ulaganjima u sport na teritoriji opštine Grocka. Predsednik Lokomotive, Andrej Vedišev je otvorio mogućnost otvaranja sportskog kampa Lokomotive u Srbiji, i izrazio interesovanje za završetak sportske hale na Dunavskom keju u Grockoj.

Foto: Gradska opština Grocka

Foto: Gradska opština Grocka

Foto: Gradska opština Grocka

Nezavršena sportska dvorana od 3.500 kvadrata u Grockoj iz različitih razloga već duže od deceniju krasi obalu varoši. Delegacija je danas obišla halu i Dunavski kej i razgovaralo se o ne samo završetku ovog sportskog objekta već o izradi šireg sportskog kompleksa koji bi zahvatao svih devet hektara najeksluzivnijeg građevinskog zemljišta na obali Dunava na celom toku kroz našu opštinu.

#Grocka