AKTUELNO

Dermatovenerolog dr Nevenka Dokmanović rekla je da šta god osoba ima u licu od implanta može apsolutno da se vakciniše i neće imati nikakve posledice od vakcinacije.

- Vakcinacija je životno važna. Neke nus pojave koje su prijavljene u svetu od različitih proizvođača koje se  mogu odnositi na naeku od estetskih intervencija su veoma retke, na nivou statističke greške – rekla je Dokmanović i dodala da se ipak treba pridržavati nekih mera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako napominje u svetu je zasad samo ''Moderna'' prijavila kod nekoliko slučajeva oticanje hijaluronskih filera u licu i da uz blagu terapiju antihistaminika ti otoci spadaju.

Profesor Kočović o padu broja zaraženih: Lagano pada broj zaraženih

Profesor informacionih tehnologija Petar Kočović ono što je bitno da je Turska prijavila 830.000 novozaraženih, ali naglašava da to nije novi soj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Fantastično napreduje Island, Norveška, Finska – objašnjava Kočović, dodajući da su sve zemlje u našem okruženju ''sjajne''.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da Srbija, kao i ostale evropske zemlje polako spuštaju broj zaraženih.

- Srbija će u narednih 25 dana tavoriti, spuštaće se broj zaraženih ali vrlo lagano – ističe Kočović, dodajući da  je to moglo da ide brže, ali nije zbog praznika.

Foto: TV Pink Printscreen

#implanti

#koronavirus

#vakcinacija