AKTUELNO

Glumica Milena Radulović optužila je svog profesora glume Miku Aleksića za seksualno uznemiravanje, a nakon toga njega je prijavila i glumica Iva Ilinčić, kao i još nekoliko devojaka. Ova tema potresla je Srbiju, a o ovome se pričalo i u večerašnjoj emisiji "Hit Tvit".

Inače, Mika Aleksić školu glume ima u centru Beograda, a nakon što su glumice javno progovorile o ovoj temi, isplivali su i razni detalji o njegovim metodama školovanja, kao i o načinu života.

Foto: TV Pink Printscreen

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar u "Hit Tvitu" rekao je kako je Milena Radulović napravila ozbiljan bum i potres, kao i da je pokazala da je jača od svih nas.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je napravila jedan ozbiljan bum i potres, pokazala je da je jača od svih nas. Ovo što je ona uradila, za to je potrebna ogromna hrabrost, energija... Ja tu porodicu znam, njen otac je moj prijatelj, pozvao sam ih. Ona ima moju podršku, kao i sve žene koje su to doživele. Otac sam ženskog deteta i te stvari gledam, kao i verovatno svaki otac ženskog deteta, moraju da se isteraju do kraja - rekao je Lončar.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je kako su glumice žrtvovale sebe, kao i da Mika Aleksić nije pedagog. Jovanović je rekao i kako je do tog zaključka došao, nakon što je video koje metode Aleksić koristi.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam svoje mišljenje o Aleksiću i rekao sam ga. Krivicu određuje sud. Te devojke su otišle pred sud i od suda traže da zaštiti njihova prava i pravdu. Ne od mene ili od Vas. Ovde treba razmišljati o odgovornosti. Ove devojke su žrtvovale sebe. Mi znamo koliko smo surovi jedni prema drugima. Ja sam otac tri devojčice, a čitav život razmišljam o tome. On nije pedagog, na osnovu onoga što smo mogli da vidimo. Neka sud sudi, ali ja neću da ćutim. Progovorili su oni koji su najhrabriji. Te devojke imaju porodice iza sebe. Ja sam se borio koliko sam mogao, ali to njima nije pomoglo. One su na sebe preuzele posao koji mi nismo uradili, koji ja nisam mogao da uradim za svoju decu. Nema linča, nego su progovorili neki, dok drugi ćute - rekao je Jovanović, a zatim komentarisao ljude koji su stali u zaštitu Aleksića:
Ne brane oni Aleksića, već svoje pravo da vas uhvate za d*pe u kancelariji, da vam stavljaju pare među s*se i da ga primite, kada on hoće - rekao je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, kaže da je neko dozvolio Aleksiću da 30 godina radi to što je radio, a da se sada preispituju svi fakulteti i da ispada "da je svuda bilo pomalo nečega".

Postupak mora da se ubrza i da brzo dođe epilog, a ne da traje od dve do pet godina kako kažu da će trajati - kaže Palma.