AKTUELNO

U novogodišnjoj noći Nikola Ćirković ostao je bez dva prsta, a sada je odlučio da progovori o svom traumatičnom iskustvu.

Nikola je za doček u stanu kod prijatelja, nabavio jake petarde, a među njima bila je i čuvena "crna udovica". Nikola je za "Nacionalni dnevnik" ispričao šta se tačno dešavalo te večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednu sam bacio, druga se upalila, devojka je bila sa mnom na terasi. Kad sam video da se druga upalila, ja sam njoj povikao da beži u stan. Gurnuo sam napolje obe, međutim, ta upaljena je eksplodirala u vazduhu. Ona mi je otkinula parče kože na nosu - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je shvatio šta se događa, Nikola je pokušao da se skloni u stan, ali u toj nameri nije uspeo. Osim razorene šake i povređenog nosa, Nikoli je pukla i bubna opna, a imao je i druge povrede po telu. Javno je odlučio da govori, kako bi apelovao na opasnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Eksplozija prve petarde je aktivirala drugu, koja se vratila na terasu. Ona se aktivirala nedaleko od moje ruke. U trenutku kada se razišao dim, ja sam pogledao u ruku i to je bio haos. To je bio toliko strašan prizor da određeni ljudi u bolnici su imali problema da pogledaju u ruku koja je bila totalno razorena. Amputirana su dva prsta - priča Nikola.

Video: TV Pink

Autor: S. K.