AKTUELNO

Muškarac Z. M. star 59 godina nestao je 9. januara u selu Dljin u opštini Lučani.

Živeo je sam u porodičnoj kući, a već četiri dana od njega nema ni traga, ni glasa.

Foto: Foto/RINA

Potrazi za nestalim muškarcem, pored rođaka i policije, priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Foto: Foto/RINA

- Sedmorica naših članova obavili su pretragu terena, međutim dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metara pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega - rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Prema njihovim rečima obavljen je intervju s porodicom kako bi se prikupilo što više podataka o nestaloj osobi, njegovim navikama, zdravstvenom stanju, poseti rodbini.

Foto: Foto/RINA

- Pretražen je teren oko kuće, seoski put za koji postoji mišljenje da se njime poslednji put kretao, deo potoka uz put i deo grebena. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega - kažu u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Prema rečima meštana nestali Z.M. nije bio konfliktna ličnost, razveden je i živeo je sa majkom koja je preminula u maju ove godine.

#Lučani

#Muškarac

#Nestanak