AKTUELNO

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Saobraćaj u Srbiji je ovog jutra umerenog intenziteta, obavlja se po suvim kolovozima, bez većih zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na deonicama na kojima se izvode radovi potrebno je dodatno obratiti pažnju na bezbedsnost radnika i putara i poštovati postavljenu signalizaciju i ograničenje brzine.

Iz AMSS-a upozoravaju vozače da na deonicama gde ima učestalih odrona i kolovoz je oštećen uspore i budu oprezniji.

Granični prelazi

Foto: Tanjug

Na našim graničnim prelazima, prema informacijama Uprave granične policije, za motorna vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putu

Do 19. maja trajaće radovi na rekonstrukciji kolovoza u tunelima Krznice i Manojle, na putu Predejane - Vladicin Han (Gramade), a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.

Foto: Pixabay.com

Zbog radova na sanaciji kolovoznog zastora, koji će se izvoditi 18. i 19. maja, na putu Beograd - Centa, u naselju Padinska Skela, saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom.

Na putu u tunelima Lipak i Železnik danas od 9 do 18 časova  izvodiće se radovi na odrzavanju putne ITS opreme (tunel Lipak od 09:00 do 13:30, a tunel Zeleznik od 13:30 do 18:00 casova), pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila pomoću semafora.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'