AKTUELNO

Deset automobila "fijat 500L" i dva stana u Beogradu dodeljeni su večeras u poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u Beogradu na vodi Suzana Rakić iz Novog Sada. One su srećni dobitnici, a pristiglo je više od šest miliona koverata.

Dodeljeno je 10 automobila "fijat 500L", trosoban stan beogradskom naselju Zemunske kapije i stan u "Beogradu na vodi".

Dobitnici automobila su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić iz Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja.

Foto: Pink.rs

Takođe, automobile "fijat 500L" su dobili i Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Ministarka je rekla da joj je uzimanje računa prilikom kupovine postala navika i da su i građani uvedeli koliko je veliki značaj da se svi tako ponašaju.

"Ako se tako svi ponašamo, onda ćemo svi imati priliku da ulažemo u svoju zemlju", istakla je ministarka.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga - prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020 i drugi početkom 2021. godine.

#Nagradna igra

#Uzmi račun i pobedi 2020.

#dobitnici