AKTUELNO

Uznemirena majka kaže da je prošlo 48 sati nespavanja i brige za detetom.

Milan ilić (35) iz Donjeg Milanovca nestao je u nedelju 20. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Mladić je poslednji put viđen u Ulici Kralja Petra u Donjem Milanovcu u 8 časova ujutru i kako kaže otac Ljubiša ilić, poslednji ga je sreo rođak, koji je pripadnik policijskih snaga u Donjem Milanovcu.

- Milan je izašao ranije iz kuće, ništa nam nije rekao kuda će i kakvi su mu planovi. Inače neko vreme je radio u Grčkoj pa se vratio kući u Donji Milnovac. Bio je miran momak, nikome se nije zamerao , pa tako nismo ni slutili da ovako nešto može da se dogodi. Nije se puno družio, ima određen broj drugara, koji su takođe zatečeni nestankom. Pošto se nije javljao na telefon koji je bio isključen, sve objave na svojim stranicama na društevnim mrežama je takođe izbrisao, nestanak smo prijavili policiji. Krenuli smo da ga tražimo na mestima u okolini Milanovca koje je obično posećivao šetajući psa. Nažalost, nismo naišli ni na kakav trag da je tu dolazio. Obavestio sam i lokalne ribare, koji su takođe potvrdili da ga tokom čitavog dana niko nije video, kaže vidno uznemiren i zabrinut otac Ljubiša.

Foto: Privatna arhiva

Uznemirena majka Mileva kaže da je prošlo 48 sati nespavanja i brige za detetom:

- Mog sina su videli juče u gradu. Milanovac je malo mesto, prepoznao ga je naš poznanik, i javio nam. Očekivali smo da će se vratiti kući - kaže za "Novosti" Mileva Ilić.

Stariji brat Mihajlo poslednji put pokušao je da pozove brata posredstvom vibera u nedelju oko 16 sati popodne i tada se na Milanov telefon javio nepoznati čovek koji je uključio kameru. Rekao je da je iz Svilajnca, tvrdeći da je telefon njegov kao i broj, a na pitanje da ponovi broj, nije znao. Vezu je prekinuo i više se nije javljao, tako da je Milanov telefon poslednji put viđen na mrezi juče popodne u 16,17 minuta - ističe otac.

Ukoliko ste videli Milana ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite na broj 0658089200.

Inače, nestali Milan Ilić, kada je poslednji put viđen na sebi je imao teget plavu jaknu, svetloplave farmerice i crne sportske patike. Visok je 185 cm, plave je kose i plavih očiju.

#Donji Milanovac

#Milan ilić

#nestao