AKTUELNO

U petak je pevacica Marija Šerifović ujedinila sve! Svojom akcijom i koncertom koji je trajao nešto više od tri sata, alarmirala je pre svega svoju mnogobrojnu publiku, javne ličnosti, ali i ljude dobrog srca. Pevala je sa svojim kolegama za Minju i preostalo je još malo!

-Nakon što su sve procedure završene, pre svega mislim na ove obračunske i pristigle uplate, dobila sam informaciju da od gotovo 2,4 miliona dolara koliko je bilo potrebno za Minjin lek, sada smo negde na oko 120.000 dolara, koliko nedostaje da bi se sakupio kompletan iznos - istakla je pevačica.

Šerifovićka se bezrezervno zahvaljuje svima na podršci i ističe da je posebno srećna zbog količine energije i pristiglih poruka, kao i donacija tokom koncerta.

-Veliki korak i velika star na koju treba da budemo ponosi svi! Verujem da će do srede/četvrtka biti prikupljen preostali novac i da ćemo konačno u moru ovih tužnih i nesrećnih vesti dobiti bar jednu koja je pozitivna i lepa - zaključila je Marija.

Pored Marije na koncertu za Minju pevali su i njeni prijatelji ali i kolege, Jovana Pajić, Džejla Ramović, Dženan Lončarević. Dok se raduje lepim vestima, želela je da pošalje još jednom jasnu i glasnu poruku.

-Hajmo još malo! Za Minju nedostaje još 120.000 dolara, a kada smo svi učestvovali da se skupi nešto ciše od dva miliona, verujem da smo na korak do uspeha- zaključila je pevačica.

Foto: budihuman.rs

#Marija Šerifović

#Minja Matić