AKTUELNO

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće radove na ispiranju vodovodne mreže na Paliluli od sutra, 8. maja, do subote, 13. maja, zbog čega će doći do povremenih prekida u snabdevanju ili smanjenog pritiska vode.

U noći između ponedeljka i utorka, od 22 sata uveče do šest sati ujutru, povremene prekide ili smanjeni pritisak osetiće potrošači u Borči i Krnjači, blokovima "Partizanski", "Branko Momirov" i "Sutjeska".

Naredne noći povremenih prekida u snabdevanju biće u Kotežu i Ovči, a u noći između srede i četvrtka u centralnom i severnom delu Borče.

Foto: Pixabay.com

Kako je saopštilo preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija", od 22 sata u četvrtak, do šest sati ujutru u petak, slabiji pritisak ili povremene prekide osetiće potrošači u južnom delu Borče, na putu za Crvenku i u bloku "Sava Kovačević" u Krnjači.

U noći između petka i subote, 12. i 13. maja povremenih prekida ili slabijeg pritiska vode biće duž Pančevačkog puta i u naselju Krnjača, u blokovima "Grga Andrijanović" i "Braća Marić".

#Beograd

#Nestanak

#Voda

'