AKTUELNO

Suprug tvrdi da nestala Snježana nije pokazivala znake bilo kakve anksioznosti.

Snježana Zoranović (40) nestala je u subotu u Čačku, u blizini Autobuske i Železničke stanice gde je i živela u porodičnoj kući svog supruga. Otada joj se gubi svaki trag.

Foto: Privatna arhiva

Suprug Marko za Pink tvrdi da Snježana nije pokazivala znake anksioznosoti i da je u potpunosti bila posvećena svojoj porodici.

- Ona je majka male bebe i bila je super majka. Nadam se da je i dalje... Bila je super i prema svima nama... – kaže Marko.

Nestanak je, kaže, odmah prijavio policiji, ali sve dosad nije bilo pomaka u potrazi. Apelovao je na građane da, ukoliko je vide i prepoznaju, to i prijave policiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bitan nam je svaki sat – kaže Marko.

Snježanin suprug ranije je izjavio za RINU da je njegova žena oko 11 sati prepodne rekla je da ide da prošeta više se nije vratila, a telefon joj je ugašen.

Pripadnici jedinica Civilne zaštite grada Čačka priključili su se akciji portage za nestalom Snježanom, rekao je za Pink Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije i komandant jedinica Civilne zaštite grada Čačka.

Foto: RINA

Tokom jučerašnjeg dana su, sve do kasno u noć, pretraživali su lokacije na kojima je Snježana navodno viđena. Potraga je nastavljena i danas.

Policija intenzivno pregleda materijale sa sigurnosnih, ali i SOS kamera koje su nedavno postavljene na kritičnim lokacijama.

Foto: RINA

Porodica je uverena da će se Snježana vratiti kući jer je tamo čeka sedmomesečna beba.

Iz Civilne zaštite pozivaju građane da se uključe u potragu za nestalom i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave Policijskoj upravi Čačak na 192 ili Situacionom centru grada Čačka na 0800 112 032.

Foto: Nestali Srbija

#Snježana Zoranović

#nestala

#Čačak