AKTUELNO

Epidemiolog dr Predrag Kon oglasio se povodom skandaloznog snimka pretnji i vređanja koji se od jutros deli društvenim mrežama i ima da poruči samo jedno!

"Heroji, veseljaci, koji mi pretite preko društvenih mreža... svoj bes okrenite protiv virusa i epidemije. Mene ostavite na miru da radim svoj posao. Napadajte virus, a ne mere koje ga usporavaju. Čuvajte zdravlje! NOSITE MASKE!", napisao je dr Kon na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, ovaj skandalozan snimak koji se od jutros deli društvenim mrežama najbolje ilustruje potpuno odsustvo svesti i savesti nekih ljudi u Srbiji. Osim skandaloznog ponašanja pojedinaca u doba teške borbe sa korona virusom, na meti se našao i epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

"Samo za dr Kona, konja... Matori, j*****mo te, jahaćemo te, od Beograda do Tare, znači u**aćemo ti se u život. Ja ću biti prvi jahač, a ovi drugi će imati 200 kilovata. Evo, doktore... Doktoreee, nije nam dobro...", govori muškarac u kameru dok se u pozadini vidi gužva i čuju povici i smeh drugih: "Doktore, doktore...".

Snimak je, kako se može vidi na objavi na Fesjbuku, postavljen 30. oktobra u 21.08, sa porukom: "Undergraund Bgd ne j**u koronu 2 odsto".

Snimak je, kako se može vidi na objavi na Fesjbuku, postavljen 30. oktobra u 21.08, sa porukom: "Undergraund Bgd ne j**u koronu 2%".

#Predrag Kon