AKTUELNO

Nemačka kompanija Stihl donirala je baterijsku motornu kosu FSA 90 KBC Bežanijska kosa u Beogradu.

U skladu sa vizijom osnivača, porodice STIHL, da proizvodi uvek treba da pomognu ljudima u radu u prirodi i devedesetogodišnjom tradicijom humanosti, kompanija je razvila savremeni, snažan i tih baterijski program.

„Veoma nam je drago što je kompanija STIHL prepoznala naše potrebe. KBC Bežanijska kosa raspolaže sa 19 hektara površine koje će na ovaj način brzo i lako moći da se održavaju. Uz pomoć ove donacije uspećemo da obezbedimo bolje uslove zaposlenima i pacijntima ove bolnice“ istakla je Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska Kosa.

Foto: Promo

„Nova STIHL baterijska tehnologija dizajnirana je u skladu sa zahtevima modernog korisnika i sigurni smo da će ovaj trimer znatno olakšati održavanje ovog divnog parka i obezbediti pacijentima neophodan mir i sređeno okruženje“, izjavila je Milena Janjić, marketing menadžer kompanije.

Ona je dodala da su STIHL baterijski uređaji jednostavni za upotrebu, snažni a zbog svog tihog rada idealni su za korišćenje u sredinama osetljivim na buku.

Od 28. aprila svi zainteresovani mogu besplatno da testiraju baterijske uređaje na 24 sata.

Kompanija STIHL svoje akcije nastavlja i narednog meseca donacijama u Nišu predškolskoj ustanovi „Pčelica“ kao i „Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine“ u Novom Sadu.

O kompaniji STIHL

Nemačka kompanija STIHL bavi se dizajniranjem i proizvodnjom mašinama koje ljudima olakšavaju rad u prirodi i sa prirodom, kao što su motorne testere, trimeri, kosačice, pa su tihi baterijski uređaji logičan sled. Kompanija STIHL prisutna je na srpskom tržištu od 2013.godine a danas na globalnom nivou ima 15.000 zaposlenih I mrežu od 40.000 specijalizovanih prodavnica u preko 160 zemalja sveta.

#Beograd

#KBC Bežanijska kosa

#STHIL

'