AKTUELNO

Humanitarna fondacija „Humanist“ – Beograd predstavlja projekat „Novogodišnja čarolija“, čiji je cilj sakupljanje sredstava za socijalno ugrožene porodice sa decom, dečije ustanove, svratišta kao i pomoć deci sa smetnjama u razvoju.

Novogodišnji praznici za decu predstavljaju omiljeni period u godini, a decembar početak svega onoga lepog, veselog i sjajnog. Od ukrašavanja novogodišnje jelke, pa sve do isčekivanja Deda Mraza i otvaranja paketića. Ovom periodu u godini se zapravo u istoj meri raduju i odrasli, koji na najlepši način žele da ugode svojim mališanima i srećno i sa punim srcem dočekaju narednu godinu.

„U protekle dve godine fondacija “Humanist” okuplja sve veći broj donator, firmi, pojedinaca koji se priključuju projektu “Novogodišnja čarolija”. Cilj nam je da u ovoj godini obradujemo duplo veći broj mališana u odnosu na prethodnu godinu. Shodno tome smo već sada u početnoj fazi realizacije projekta“, objašnjava Cecilija Vurdelja, potpredsednica fondacije “Humanist”.

Foto: Humanitarna fondacija „Humanist“

Ona ističe da su novogodišnji praznici vreme gde svi ljudi trebaju da pokažu dozu empatije i humanosti, te da na taj način uđu u novu godinu.

Fondacija „Humanist“ je kroz tri godine tradicionalnog organizovanja projekata „Novogodišnja čarolija“ obradovala mnoge mališane koji zbog lošeg socijalnog statusa nisu u prilici kao i sva deca da dočekaju novogodišnje praznike. Zajedno sa mnogobrojnim prijateljima svake godine obradujemo nekoliko stotina mališana, a naš „Novogodišnji karavan“ sa animatorima u tom periodu poseti preko četiri stotine socijalno ugroženih porodica. Naša humana „Porodica“ svake godine je sve brojnija, te smo i ove godine u prilici da Vas pozovemo da nam se pridružite i svojim skromnim doprinosom obezbedite lepe i raskošne novogodišnje praznike onoj deci koja željno isčekuju svog Deda Mraza. Ostavite im u sećanju na detinjstvo jedan humani pečat i srećno i zadovoljno uđite u novu godinu.

Foto: Humanitarna fondacija „Humanist“

Na koji način donatori mogu da se priključe projektu?

Foto: Humanitarna fondacija „Humanist“

„Firme i pojedinci svojim minimalnim učešćem mogu da doprinesu razvoju ovakvih akcija. Svako od nas može, ako želi, jedan slatkiš, paketić, toplu odeću ili hranu da donira u okviru projekta. Mogućnosti postoje za sve ljude dobre volje. Fondacija “Humanist” otvorila je svoju kancelariju i u Pančevu, gde će svi sugrađani imati priliku da u velikim donatorskim kutijama ostave od srca nešto što ćemo pred kraj godine dostaviti socijalno ugroženim porodicama sa decom, dečijim svratištima te sigurnim kućama“, istakla je za naš portal potpredsednica fondacije.

Foto: Humanitarna fondacija „Humanist“

Fondacija „Humanist“ svim firmama i pojedincima obezbeđuje lep marketinški prostor, kao i zahvalnice o podršci u realizaciji ovog projekta.

Nadamo se da ćete prepoznati humanitarni put kojim se mi krećemo i zajedno sa nama učiniti taj put srećniji za nekoga kome je to potrebno.

Foto: Humanitarna fondacija „Humanist“

Podaci o donacijama:

- Primalac: Humanitarna fondacija „Humanist“ Beograd-Palilula

- Broj žiro-računa: 160-511772-76

- Banka Intesa

- Svrha: Donacija

#Cecilija Vurdelja

#Humanitarna fondacija „Humanist“

#Novogodišnja čarolija