AKTUELNO

Saobrćajna nesreća može svakom da se dogodi, jer smo svi od malih nogu do kasne starosti, na različite načine, aktivni učesnici u saobraćaju.

Preventivno delovanje je najbolji način da se zaštite ljudski životi i imovina građana, rečeno je na trbini "Budimo bezbedni" održanoj u prostorijama društveno odgovorne kompanije "Millennium team" u Beogradu.

Foto: ivicafoto

Voditeljka TV Pink i predsednica udruženja "Budimo bezbedni" Dea Đurđević ukazala je zaposlenima renomirane kompanije na značaj poštovanja saobraćajnih propisa.

Foto: ivicafoto

Foto: ivicafoto

Đurđević je poručila da je država ulaganjem u infrastrukturu i izgradnjom auto-puteva učinila značajne korake ka unapređenju bezbednosti saobraćaja. Međutim, značajno je da svaki pojedinac, čitava zajednica i svi društveno odgovorni subjekti doprinesu opštem cilju - manjem broju saobraćajnih nezgoda, poginulih i povređenih osoba.

Foto: ivicafoto

Đurđević je govorila o saobraćajnoj nesreći nakon koje je ostala osoba sa invaliditetom, oporavku, efikasnosti srpskog zdravstvenog sistema, značaju poštovanja saobraćajnih pravila. Nastup je bio ilustrovan fotografijama.

Menadžment "Millennium team-a" kroz konkretne projekte i stalnu edukaciju zaposlenih daje najbolji primer kako uspešna kompanija vodi računa o pojedinačnoj i opštoj bezbednosti, zaključila je Đurđević.

Foto: ivicafoto

Ana Stošić, rukovodilac sektora za kvalitet i razvoj kompanije “Millennium team" rekla je da društveno odgovorna kompanija želi uvek da deluje preventivno.

- Kako i u načinu poslovanja, tako i o brizi za zaposlene naša misija je da preventivno delujemo i da smanjimo neželjene posledice. Ova tribina je izuzetno važna kako bismo reagovali na vreme, pre nego što se nezgoda dogodi, i kako bismo našim zaposlenima ukazali na značaj saobraćajnih pravila i to koliko je nama njihov život važan - istakla je Stošić.

Foto: ivicafoto

Tribina je održana u skladu sa svim preprukama i merama Kriznog štaba o zaštiti građana od Kovida 19.

#Budimo bezbedni

#Dea Đurđević

#Millennium team