AKTUELNO

Od danas u 14 čaasova do 31. oktobra zbog radova biće izmenjen režim saobraćaja na petlji Nova Pazova, saopštili su Putevi Srbije.

U toku izvođenja radova na rekonstrukciji natputnjaka (na km 165+030), za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom. 

Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu.

Alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i Stara Pazova. Na državnom putu Beograd - Niš, na osam kilometara od isključenju za Požarevac u smeru ka Beogradu danas će se izvoditi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije. Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. 

Radovi i na putu Beograd - Pančevo, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd - Pančevo, od 10 do 13 časova. Za saobraćaj će biti zauzeta desna traka, a saobraćaj će se odvijati levom trakom. 

#Putevi Srbije

#Saobraćaj

#Stanje na putevima