AKTUELNO

Novih informacija o njenom nestanku i dalje nema.

Sestra Milice Grbić (25) koja je juče ujutru pronađena nakon potrage koja je trajala više od 24 sata, rekla je za medije da novih informacija o njenom zdravstvenom stanju nema.

- I dalje nemamo nijednu novu informaciju - kratko je potvrdila njena sestra.

Milica je u teškom stanju i nalazi se na Intenzivoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

Podsetimo, Milica je nestala 6. oktobra u utorak u Batajnici, a poslednji put je viđena u naselju Šangaj u prodavnici, gde ju je video otac. Svedoci su je oko 20 sati primetili u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Svedoci su istakli i da ju je jedan od njih grlio.

Oko 22 sata istog dana Milica se javila majci i rekla da ide u naselje Progar kako bi se videla sa jednim dečkom. Nakon toga njen telefon bio je nedostupan.

Miličina porodica tek je ujutru primetila da se Milica tokom noći nije vratila kući. Tog dana otišli su u policijsku stanicu i prijavili njen nestanak. Policija je odmah započela opsežnu potragu za devojkom, društvenim mrežama kružili su brojni apeli, u potragu su se uključili i drugi ljudi.

Milica je pronađena juče ujutru oko 4 sata u svom automobilu na parkingu ispred Urgentnog centra.

Čim je pronađena odvedena je u Urgentni na preglede, a trenutno je u Kliničkom centru Srbije.

Njena sestra je rekla da su joj doktori nakon pronalaska rekli da je ona u veoma lošem stanju, da je čak razmišljala o samoubistvu i obilazila manastire.

- Milica je navodno rekla da je za to vreme dok smo je tražili obilazila manastire i razmišljala da li da izvrši samoubistvo - ispričala je M. juče.

#Milica Grbić

#nestala