AKTUELNO

Preduzeće PINK MEDIA M, DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU Podgorica, zasluženo je sertifikovano za izvanredno poslovanje u 2019. godini.

Na osnovu analize dosadašnjeg poslovanja i kompletnih javno dostupnih informacija za proteklu godinu, kompanija PINK MEDIA M - PODGORICA je zadovoljila najvažnije kriterijume u domenu likvidnosti i solventnosti, čime se svrstala u 2 odsto domaćih privrednih subjekata koji su dobitnici ove reference, u odnosu na ukupan broj od 114.250 registrovanih firmi, od kojih 63.720 aktivno posluje.

Pink Media M Podgorica je deo Pink Media grupacije, koja je najveća komercijalna, emitovna, zabavna i medijska grupa u jugoistočnoj Evropi.

Pink Media M posluje u delatnosti reklamnih agencija. Počela ja sa radom na crnogorskom tržištu 2018. godine i kao relativno mlada kompanija, ostvarila je izvanredne poslovne rezultate. Svojom stabilnom politikom poslovanja i finansijskom ravnotežom, pokazala se kao vrlo uspešna, odgovorna i kvalitetna firma koja se u 2019. našla u samom vrhu crnogorske privrede.

Sertifikat potvrđuje da je ova frima pouzdan i viskokopreporučen poslovni partner. 

Foto: Pink M

Sertifikat poslovne izvrsnosti pouzdan je pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada kompanija na određenom tržištu. Referenca ovog tipa pravnim subjektima osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

Bonitetna izvrsnost - potvrda kvaliteta poslovanja

Certificate of Excellence priznanje bonitetne izvrsnosti je potvrda je sistematskog i kvalitetnog rada koji nosioce svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa firmama iz regiona i šire jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi. Ove godine samo 2 odsto od 114.250 registrovanih firmi zadovoljava zadate kriterijume, što je pouzdan znak da firma odlično posluje i ima najniži poslovni rizik.

Metodologija

Metodologija izračunavanja bonitetne izvrsnosti jedinstvena je za sva tržišta Evrope i temelji se na 18 parametara uspješnosti i likvidnosti (finansijski izveštaj), statusa solventnosti preduzeća, blokada računa preduzeća i povezanih firmi i suđenja. Statistički modeli su izgrađeni na osnovu finansijskih pokazatelja (zaduženost, likvidnost, efikasnosti i efektivnost) i na osnovu neželjenih događaja (stečaj, likvidacija, blokada) u posmatranom periodu. 

O Solvent Rating-u

Solvent Rating doo Podgorica je prva kompanija u Crnoj Gori koja pruža sveobuhvatna rešenja neophodna za svakodnevno poslovanje. Kompanija je osnovana sa ciljem da pomogne crnogorskim kompanijama u traženju novih klijenata, provjeri istih, naplati potraživanja i povećanju likvidnosti u poslovanju. Svrha kompanije je i edukacija crnogorskih privrednika o korišćenju ovakvih informacija koje su praksa u svijetu dugi niz godina. Zahvaljujući tome, danas smo u poziciji da imamo partnerske odnose sa velikim brojem domaćih i internacionalnih kompanija. 

#Pink M

#Pink Media M

#Sertifikat za izvanredno poslovanje