AKTUELNO

Danas, 29. avgusta kolone automobila sa turistima iz čitave Srbije strpljivo su čekale ispred naplate rampe na izlazu sa autoputa na ulazu u Jagodinu. Redovi posetilaca strpljivo su čekale ispred ulaza u Akva park, zoološki vrt, Muzej voštanih figura. Svi smeštajni kapaciteti u Jagodini su popunjeni. Traži se soba i krevet više.

Jagodinski Akva park je, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, posetilo blizu 5000 ljudi iz svih krajeva Srbije. Najviše posetilaca bilo je iz Beograda, Kragujevca, Kruševca, Aleksinca, Niša, Novog Sada.

Parking ispred jagodinskog Akva parka i tržnog centra Vivo bio je je tesan da prihvati sve goste pa su i okolne ulice bile prepune parkiranih automobila sa registarskim tablicama od Subotice do Vranja i od Užica do Pirota.

Foto: Pink.rs

Pored posetilaca iz čitave Srbije, jagodinski Akva park redovno posećuju i studenti iz svih krajeva Srbije koji studiraju u Jagodini kao i studenti iz Jagodine. Oni već godinama unazad besplatno uživaju u ovom "jagodinskom moru".

Građani Jagodine kupuju mesečne karte po povoljnim uslovima i takođe redovno uživaju u sadržajima Akva parka.

Jagodinski Zooloski vrt je do 16 časova posetilo oko 1000 ljudi, kao i jedini Muzej voštanih figura na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

U Akva parku, Zoo vrtu, Muzeju voštanih figura i parku Potok domaćini su vodili su računa o primeni svih neophodnih epidemioloških mera.

Slike i video koji smo danas zabeležili pokazuju da su turisti i danas uživali u lepotama jagodinskih turističkih lepota.

#Jagodina

#Turisti