AKTUELNO

Iz AMSS apeluju na vozače da voze oprezno, da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Intenzitet saobraćaja će danas biti slabiji a tokom dana će se možda malo povećati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Jutros je oblačno i kišovito sa slabom maglom po kotlinama i na putevima pored rečnih tokova, a niska oblačnost smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj preko planinskih prevoja.

Upozorava se na opasnost od odrona kojih ima na putevima kroz useke Ibarske, Đerdapaske, Sićevačke i Grdeličke klisure.

Na putevima u planinskim predelima mogući su nanosi zemlje zbog prognoziranih obilnijih padavina i pljuskova.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema zadržavanja duđih od 30 minuta. Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Otvorena je za saobraćaj naplatna rampa "Vrčin" od 13. aprila, a na snazi je poslednja - konačna faza radova usled postavljanja signalizacije za probno puštanje naplatne stanice i preusmeravanje saobraćaja će se vršiti svakog dana do 1. maja.

Od 18. do 21. aprila, u vremenskom periodu od 10 do 17 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na putu Obilaznica oko Beograda, od petlje "Dobanovci" do petlje "Bubanj potok", u oba smera. Za vreme radova saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 18. do 21. aprila u vremenskom periodu od 22 do 6 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju zaustavnih saobraćajnih traka u tunelu Lipak, na delu Obilaznice oko Beograda. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

#AMSS

#Kiša

#Magla

#Put

'