AKTUELNO

Varljivo vreme koje nas danas tokom čitavog dana prati, eskaliralo je u obliku kratkotrajnog, ali veoma jakog pljuska koji se seli iz jedne u drugu beogradsku opštinu.

Nakon što iznenadio meštane Borče, jak pljusak koji je prosto protutanjao ovim mestom na levoj obali Dunava, nastavio je svoj put dalje, te je sada centar Beograda na udaru, dok je na levoj obali Dunava - Sunce.

Ovo nestabilno vreme, iako je najavljeno, kod mnogih Beograđana je izrodilo čuđenje, jer, kako smo imali prilike da se i sami uverimo, pljusak se pojavljuje u intervalu od nekoliko minuta, nakon čega prestaje i seli se na novu beogradsku opštinu.

"Sad ga ima - sad ga nema" padavine izazvale su pravu salvu komentara na društvenim mrežama, jer građanima nikako nije jasno kako je moguće da svi živimo u ustom gradu, dok su nam, sudeći po izveštajima sa opština, svuda različiti vremenski uslovi.

Kako je neko napisao, "danas smo išli od jeseni do leta, ostalo je samo sneg da padne pa da zaokružimo ciklus, a nije još ni pet sati".

#Beograd

#Kiša

#Nevreme