AKTUELNO

Nedavno smo lansirali novi proizvod sa kojim želimo uticati na svijest ljudi i smanjiti proizvodnju smanjiti proizvodnju smeća.

Za inovativno pakiranje “Dual purpose for a higher purpose” WC papira nagrađeni smo bronzom u izrazito kompetitivnoj kategoriji Health care proizvoda.

Time smo se našli među ukupno 93 nagrađena projekta iz 21 zemlje. Nagrađene radove žiri je odabrao među više od 14.000 prijavljenih radova.

Inovativne marketinške aktivnosti i kreativna rješenja mogu preći veliki broj barijera te o njima sigurno ovisi jedan dio imidža kompanije, rekao je Petar Ćorluk, vlasnik Violete.

„Svako predstavljanje i razvoj proizvoda za nas je izazov kojeg detaljno razradimo i komuniciramo s medijima na najvišem nivou. Dobra reklama zahtijeva pozadinski dobar, kvalitetan proizvod i tek onda je posao dovršen kompletno. Većina kompanija, kako velikih tako i malih, svjesna je uloge marketinga i digitalnih alata no bitno je uvijek biti korak ispred te steći i zadržati pažnju potrošača prvenstveno dobrim proizvodima.”

#toalet papir