AKTUELNO

Dejan ima šansu za izlečenje, ali je cena previsoka.

Dejan Veselinović iz okoline Lekskovca mesecima vodi borbu za život. Sasvim slučajno je 2019. godine saznao da boluje od teške bolesti neoplasma maligum oesophagei (rak jednjaka) i od tada se život porodice Veselinović menja iz korena.

Za Dejana leka u Srbiji nema, već mu je predloženo lečenje u Turskoj. Međutim, porodica nema sredstva da finansira ovu preporuku lekara, i sada na sve načine pokušava da Dejanu stvori mogućnost da nastavi svoju borbu za život.

Foto: Printscreen YouTube/ Televizija Leskovac

Kako njegova supruga Slađana Veselinovć kaže, sledeća terapija koju Dejan treba da primi u Turskoj je 20. jula, i porodica ima sredstva za ovu terapiju, ali ne i za sve ostale. Po prognozi lekara, svaka naredna bi bila na tri nedelje i koštala bi po 5.000evra.

-Samo za smeštaj u bolnici nam je potrebno 140 evra po danu, avionske karte su takođe jako skupe kao i sama terapija – kaže Veselinović za TV Leskovac.

Veselinovići imaju dvojicu sinova koji veruju da će njihov tata iz svega da izađe kao pobednik.

-Nadam se da će sve da prođe dobro i da će tata da ozdravi, to je naša najveća želja. Tu smo da mu pomognemo za sve što treba – rekao je jedan od sinova.

Foto: Printscreen YouTube/ Televizija Leskovac

Dejanu je pomoć preko potrebna, svaki dinar njemu znači korak ka ozdarvljenju. Broj žiro-računa  170001044191900067.

#Pomoć

#inostranstvo

#lečenje